VALORI - Specialist in coaching - life, career & business coaching
15447
post-template-default,single,single-post,postid-15447,single-format-standard,sfsi_plus_actvite_theme_default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

VALORI

VALORI

În dezvoltarea mea emoțională nu am urmat niște pași, nu am mers după reguli, așa cum îmi structuram altă dată viața.
Pur și simplu mi-am pus obiective în funcție de valorile pe care le am, mai exact:

💫 ARMONIZARE
💫 SECURITATE
💫 DEZVOLTARE PERSONALĂ

Erau ciudate la prima vedere aceste valori și nu le înțelegeam. Acum sunt în ele, mai structurate și cu foarte multe simțiri.

Astăzi am ales să vorbesc despre SECURITATE:

La momentul respectiv aveam un îndrumător, îl mai am și acum în această parte de coaching, dezvoltare emoțională și mi-a supus: „Bogdan, când vorbești despre această valoare „SECURITATE „, mai exact despre ce este vorba? Securitate emoțională sau securitate/stabilitate financiară?”.

Nu sunt sigur nici acum, dar mai presus decât orice, am aflat ce înseamnă această siguranță emoțională/securitate și tinde spre o valoare mai mare decât banii.

Această valoare îmi formează ancora din viața personală pe care nu am avut-o niciodată, mereu m-am dus spre muncă și carieră.
Este foarte important să avem grijă de cele două ancore (muncă și viață personală), modul lor de dezvoltare și echilibrare.

Ai senzația că dacă nu ai stabilitate financiară, nu ai viitor.

Punând accent pe stabilitatea financiară nu faci altceva decât să-ți îngreunezi viitorul. Corpul tău primește această deformare emoțională că așa este bine: cu temeri, abandonuri, stres, nerealizări, nu ești bun de nimic, oare sunt bun ca manager, oare lumea mă apreciază? Mereu în gardă pentru dinamica muncii.

Și acum varianta necunoscută și cea care aduce putere/validare și în partea financiară, este securitatea emoțională (viața personală). Surprinzător această variantă aduce plus în tot și poate dezvolta ambele linii, când altădată credeam că nu mă ajută cu nimic să iubesc și să hrănesc acest handicap.

Acum văd mai bine această ancoră pe care o dezvolt fără prea mult efort, pentru că o am în mine, toți o avem, trebuie scoasă la suprafață și valorificată.

Este foarte important pentru împlinirea ta, să ai echilibru între viața personală și carieră.

Nu eram în stare singur!

Am avut și am nevoie de terapeuți, coach și traineri .Iar iubita mea este echilibrul meu emoțional, siguranța mea care îmi declanșează cele mai frumoase momente de conștientizare a ancorei în formare.

Vă iubesc!
Cu recunoștință!
🙏

Dacă iți place ce citesti, impărtăseste-le si prietenilor:
Pin Share
Fara comentarii

Adauga un comentariu: