Cine este Bogdan Mogoș - Specialist in life, career & business coaching
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,sfsi_plus_actvite_theme_default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Descoperă-mă

Cine este Bogdan Mogoș

Natura este locul în care reușesc să mă conectez cel mai bine cu „mine”. Uite-mă, astăzi, fără prea multe gănduri automate, într-o zi de sâmbătă, în care consider că este momentul să-mi creionez etapele vieții în culorile ei specifice, lăsându-te pe tine, cititorule, să cunoști omul ce am devenit.

 

M-am născut la poalele Tâmpei, în Brașov, într-o familie normală, certuri, schizofrenie combinată cu alcool până se terminau banii, o mamă sacrificată care timp de 8 ani a lucrat în Italia, având grijă de bătrâni… care m-a educat cum a crezut, hrănit, fără intenții, cu o grămadă de credințe limitative, pe care probabil le-ai auzit și tu: („Vai de curul tău, nu ești bun de nimic”, „Cine dracu te angajează pe tine, ai două mâini de stânga”, „Nu știu cum o să te descurci la casa ta, dacă o vei avea vreodată „…).

Descopera-l pe Bogdan Mogos
Mi-am început călătoria, ghidat de „mentorii” neintenționați, la 15 ani, pe câmp (prășit porumb, balotare paie …). La 18 ani, imediat după bac, fac prima gaură în perete pentru montarea unui calorifer din fontă și desfund prima „budă” din clădirea unde mi-am dat licența. Devin casier la McDonald’s la 19 ani și îmi satisfac „necesitățile” militare după 6 luni. Devin sergent in cadrul armatei la 20 de ani, făcând școala de gradați accidental, fusesem repartizat la Orăștie. Am revenit în sistemul American, obsedat de ideea de a conduce și posibilitatea de promovare fără studii superioare, și am fost promovat la 23 de ani manager. Au urmat ani de „realizări”, iar la 28 de ani ajung director de restaurant. Complexat de studenții pe care îi aveam în subordine mi-am bifat complexul studiilor superioare și am fost licențiat în „Administrare afaceri” după 30 de ani. În tot acest timp îmi încarc sertarul cu ceva diplome… vezi aici.

De ziua mea, 04.10.2015, are loc primul „eșec”, demisia din sistemul American fără să am ceva a 2-a zi. Prima lupta inconștientă, primul instinct, prima oară când m-am descoperit și am făcut ce am simțit, frica mi-a devenit aliat (se pare că era mereu acolo). Au urmat luni frumoase, consultanță în horeca, și ceva lovituri în educația pe care doream să o transmit patronilor „ofer o consultanță practică, care permite colaboratorilor să pună personalul în centrul operațiunilor lor”. În 2017 primesc propunerea de a colabora cu Superbet ca manager de regiune, propunere pe care o accept pentru dorința de a-mi demonstra dibăcia într-un alt domeniu de activitate și topul împlinirii salariale. Aici mă lovesc de o altă lume, o pandemie și o descoperire de sine. Mi-au trebuit 40 de ani să ajung aici, să încep să am dialoguri cu mine, să îmi pun intrebări precum: Și ce am realizat? Ce valori am? De de ce am aceste neliniști și de unde vin? Ce înseamnă anxietate? Ce înseamnă ancora și de ce am numai una pe partea profesională? De ce nu am avut o relație stabilă? Ce înseamnă o relație? Ce este iubirea?

 

O serie de întrebări care devin obiective, și încep să le prioritizez. Se desemnează „Cel mai bun an” în care investesc prima oară bani în mine și în educația eu-lui meu. Practic inteligența emoțională într-o orchestră „Harta emoțiilor”, timp de 9 săptămâni, dirijată de Cătălin Stoica. Aici apar primele conștientizări, primele răspunsuri la întrebări, acceptarea mea așa cum sunt. Încep să citesc ce prind, pentru mine, aflu că nu știu nimic, și cu cât înaintez în cunoașterea de sine realizez că „am mereu de învățat” indiferent cât aprofundez. Încep să practic conștientizarea de sine prin activități zilnice: jurnale, gânduri automate, mindfulness, ….meditație de sănătate și iubire fiind ultimele realizări. Nu m-am oprit aici. Aleg în 2020, într-o noapte, mai exact ora 01:30, în timp ce mă luptam cu eu-ul meu, să fac cea mai mare investiție în mine „Specialist în activitatea de Coaching”, la Confident Business Training, cu certificare (COR-242412) și atestare în: coaching de viață (îndrumat de Elena Cosma-coach, sociolog, psiholog si psihoterapeut), coaching de cariere (îndrumat de Alina Stochiță- trainer, coach și consilier în cariere), coaching în organizații (îndrumat de Cristian Cosma-coach, trainer și consultant în management; și de Dana Burghel-life coach, trainer, speaker, autor și executiv&team coach). Aici descopăr „copilul interior”, tot eu în versiune rănită. Încep să practic tehnici cu mine, în special regresia (am cerut să caut în trecut), m-am întalnit cu mine în mai multe momente, dar cea mai frumoasă întâlnire a fost când „m-am revăzut la 20 de ani, perioadă în care, prietenii îmi cereau sfaturi de viață și despre relații”. Oare este vocația mea? Pentru asta am apărut pe acest pământ?

 

Citind și recitind ce am scris, simt că am parcurs în câteva momente, călătoria cu mine, spre mine, acesta fiind motivul pentru care îmi doresc să îți împărtășesc și ție astăzi cum să reușești să te descoperi, să te regăsești folosindu-ți abilitățile și inteligența, mult mai devreme ca mine.

 

Îmi doresc, să-ți fiu ghid în această călătorie, iar tu să reușești să-ți amintești cine ești și să-ți răspunzi la întrebările tale…vreau să fii conștient de prezent și să-ți clădești viitorul!

 

Am fost în etapa „CONFORT” până la 40 de ani, de doi ani de zile „CONȘTIENTIZEZ” și „ÎNVĂȚ„!

Astăzi trec la „ACȚIUNE„!

 

Dacă ai ajuns până aici te felicit, mă felicit pe mine și mă bucur nespus de mult!

 

Actualizez azi, 01.10.2021, experiențele cumulate, formările și Focusul Principal:

  • Formare MBSR (MINDFULNESS BASED STRESS REDUCTION);
  • NLP Practitioner IAMLP (International Association for Neuro-Linguistic Programming);
  • Sesiuni săptămânale cu terapeutul. 

 

Focusul Principal pentru următoarea perioadă este dedicat managerilor, dezvoltarea lor, atât profesională  cât și emoțională, prin sesiuni 1 la 1:

De la Manager la Lider Transformațional

 

Dacă îți dorești să îți asculți simțurile, să îți dezvolți intuiția, să îți structurezi gândirea sau să te pregătești pentru nivelul superior, trecem împreună la „ACȚIUNE„.

 

Programează-ți rapid o sesiune GRATUITĂ cu Bogdan

 

Cu căldură în suflet,

Copilul din mine și adultul Bogdan.

Sunt aici pentru tine