SUNTEM ENERGIE - Specialist in coaching - life, career & business coaching
15694
post-template-default,single,single-post,postid-15694,single-format-standard,sfsi_plus_actvite_theme_default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

SUNTEM ENERGIE

SUNTEM ENERGIE

Am avut și am diferite experiențe, când timpul majoritar este dedicat dezvoltării emoționale.

Am peste 8 luni în care timpul, de peste 8 ore de „lucru” pe zi o reprezintă această parte.
Nu am mai pus ultimii ani a câte 1, 2 ore pe zi.

Referitor la practică, ce să zic, aș vrea să mă laud cu ore…..și dacă privesc realitatea, mă mulțumesc cu 40 minute de conștientizare și prezența zilnică.

Tu cât crezi că ești conștient/ă pe zi?

Capacitățile noastre sunt de 5% din întreg, dar realitatea din studii arată că suntem numai 1% prezenți, în rest suntem pe automat.

Tot ce am adăugat mai sus este investiția mea în Vibrații Înalte, energii pozitive.

Astăzi vreau să împărtășesc despre emanările de energii, din perspectiva mea. După ce am crescut 40 de ani cu un tipar sau mai multe și nu știam exact ce este fiecare și de unde vine.

Ca o paranteză…

Nu te aștepta ca după 2, 3 formări schimbarea ta emoțională să existe. Aceasta schimbare nu aparea dacă nu faci practică la ceea ce tot ingurgitezi.

Poți să investești mii de euro în cursuri, dacă din ceea ce „înveți” nu practici nimic, să nu mai zic zilnic.

Revenind la energiile pe care le emanăm, după cum am exprimat mai sus „teoria”, ele apar inconștient în relația cu oamenii din jur, mă refer la energiile cu care ai rezonat în trecut, majoritatea negative, poate, pe care tu le considerai normale și care îți ies la suprafață.

Să mă fac mai înțeles, dacă începi să-i vorbești iubitei/ului de câți/câte parteneri/re ai avut, ești într-o energie negativă. Un alt exemplu, dacă povestești despre fostul job, în care nu ai fost împăcat, dar totuși ai câștigat bani, tot din acești energie vorbești, negativă, nu conștientizezi vibrațiile.
Nu ai fost conectat cu emoții pozitive deloc în trăirea ta pe care o aduci la suprafață acum.

Când practici teoria, începi să conștientizezi, faci acele pauze de aducerea prezenței, începi să-ți dai seama că ceea ce erai nu rezonează cu cel/cea de acum.

Aici poți să spui că ești la un nivel de cunoaștere și este numai începutul, avansând, conștientizezi că ai intrat în sacul fără fund.

Dezvoltarea ta emoțională se simte în vibrații, luminezi. Pentru cei care au această abilitate de a o vedea, alții care o simt, alții o numesc rezonanță, atracție sau nu știu ce este, doar este acolo, pentru că este în cunoaștere.

De multe ori aceste energii negative, de care tu nu ești conștient, când ies la suprafață, sunt aduse într-o discuție de multe ori incomodă, de catre omul care te iubește, pentru că are inima deschisă către tine, le vede și o/îl rănește.

Tu, datorită tiparelor, vibrațiilor joase cu care ai crescut, nu realizezi trecerea în întuneric.

Întunericul pe care tu îl emani în acele momente este distrugător pentru oamenii din jur, care au deschidere.

Așa că, dacă cine îți spune, simte de multe ori că nu îi faci bine, ascultă-l/o, oprește-te, poate și ea, inconștient, ți-o spune fără să știe ceea ce simte.

Aici vorbesc și cu tine care nu scoți niciun cuvânt când simți vibrațiile joase și nu le exprimi persoanei iubite!

Ca să vorbesc mai pământean, fac referire la exprimarea în cuvinte a sentimentelor, când omul din fața ta îți rănește sufletul și nu o face conștient.

Vorbesc de o vindecare a ta și a conștientizării omului din fața ta.

Comunică sentimentele pentru ridicarea vibrațiilor.

Suntem energie!

Din masculinitatea mea!

Aho!

🙏

Dacă iți place ce citesti, impărtăseste-le si prietenilor:
Pin Share
Fara comentarii

Adauga un comentariu: