Am tras linie pentru 2022 - Specialist in coaching - life, career & business coaching
15713
post-template-default,single,single-post,postid-15713,single-format-standard,sfsi_plus_actvite_theme_default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Am tras linie pentru 2022

Am tras linie pentru 2022

Adaug aici câteva rânduri pe care le poți considera cum vrei tu! Oricum nu mă interesează părerea ta, dar dacă simți emoția, îmi va umple sufletul de bucurie, pentru că ești și tu bine.

Un an cu foarte multe stări emoționale. Un an pe care altă dată îl considerăm greu și fără scăpări. Dar atât de bine a fost să le trăiesc încât fiecare moment de of l-am însoțit cu zâmbet.

Nu mai știu cum este să muncești de ceva timp.

Obișnuit cu joburi bine plătite mi-a fost foarte greu să mă acomodez cu acest nou statut, eram dependent de muncă și mereu aduceam mai mult în cadrul lui, crezând că nu sunt apreciat sau chiar o fugă din viața reală.

Am trăit aceleași frici și temeri pe care le aveam în job și această perioadă. Atâta de bine a fost, încât îmbrățișez acest rău.

Dacă ai „probleme” emoționale la muncă și crezi că din cauza jobului sunt, te înșeli, după demisie te vei lovi din nou de ele.

Este foarte important când iei decizia de a demisiona, să investești deja în dezvoltarea emoțională.

Când iei deja decizia de „eliberare”, să ai o strategie și să îți dai seama de unde este declanșatorul, de la tine, mediul de lucru sau superiorul care nu are abilități de lider.

Toți suntem dezechilibrați emoțional, dar puțini sunt conștienți.

Aici este cheia, conștientizarea TA și să-ți acceptați felul tău de a FI.

Vreau să mulțumesc public oamenilor/călătorilor care m-au ajutat să cred în acest Lider Transformațional.

Așa cum am „depins” de colegi în joburile avute, ca lider, așa depind și aici în călătoria mea ca și Coach | Lider Transformațional.

Dacă ieri am ales această cale, Lider Transformațional, pentru bani, m-am înșelat. Lecția primită a fost dezvoltarea mea emoțională!

Etapele sunt multe în dezvoltarea emoțională, dacă crezi că ai 1, 2, 3…4 ani în care cauți, încă nu ai terminat!

 

Nu decide, nu pune capăt relațiilor, nu renunța la nimic până nu conștientizezi procesul tău, indiferent cât de mult ai studiat.

Să nu crezi că dacă faci un curs, citești, meditezi ….rezolvi cazul tău.

CURAJ în trăit procese!

Ți-am dăruit o parte din mine aici, conștientizată prin experiența ta.

Îți doresc un 2023 în care să ai tot ce nu poți cumpăra cu bani.

Dacă iți place ce citesti, impărtăseste-le si prietenilor:
Pin Share
Fara comentarii

Adauga un comentariu: