Plangerea ta - Specialist in coaching - life, career & business coaching
15411
post-template-default,single,single-post,postid-15411,single-format-standard,sfsi_plus_actvite_theme_default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Plangerea ta

Plangerea ta

Am ales un titlu atipic, oarecum o asociere cu ideea de a plânge, de a te elibera de durere poate, pentru că ești mereu împotriva ta de a face acest lucru și nu îl consideri normal mai ales dacă ești lângă cineva. 

Nu trebuie văzută suferința noastră!  

Nu sunt adeptul adevărului suprem, dar simțurile pe care le am și mi le dobândesc mă întrec și pe mine.  

Plâng din frustrare, plâng de dor, poate de fericire, dar niciodată nu am crezut că poți plânge pentru sine. Și nu am crezut că plânsul diferă pentru fiecare stare în parte. Poate nici tu nu ești conștient de acest lucru, dar el există și a trecut prin venele mele.

Conștientizarea emoțiilor, repetarea lor sau mai bine zis aduse din nou la suprafață, aduc speranța sufletului tău. Comunicarea cu mintea și corpul tău dau cele mai faine senzații când conlucrează.   

Jurnalizează-ți ziua și când prinzi o emoție fă-o să se repete.   

Mai jos vă las niște stări, acțiuni care duc către emoții extraordinare: 

               – zâmbește la persoana care tocmai a trecut pe trecerea de pietoni, înclină capul când ai lăsat pe cineva să treacă și nu are prioritate, ascultă muzica ta preferată când faci un drum mai lung, zâmbește persoanei cu care te intersectezi în lift pentru prima oară și salută, ridică de jos un gunoi care nu îți aparține, ajută pe cineva…              

Devin-o un colecționar cu cele mai prețioase emoții și vei deveni cel mai bogat om din lume. 

Te invit să ai parte de acest sentiment de iubire de sine. Plângi din toți porii tăi indiferent unde ești, când sufletul tău te descoperă pe tine. 

Atașat vă las o poză de când mi-am gândit site-ul și ceea ce mi-am dăruit. Am plâns ca la ușa cortului și fotograful nu înțelegea această stare.  

Am plâns pentru mine, pentru valoarea mea, pentru descoperirea mea și cât de frumos este să respiri acest aer.

 Oameni buni și frumoși , calea noastră nu este bătătorită și această explorare a ta te va face să-ți dorești să trăiești. Suntem aici ca să trăim și să fim fericiți.  

Fii uman cu tine și vei fi înconjurat de umanitate. 

Îți mulțumesc ție pentru această călătorie cu mine.

Promit că o să-ți împărtășesc mai multe, fără a ajunge la biserică.

 

Mă înclin,

Un om.

Dacă iți place ce citesti, impărtăseste-le si prietenilor:
Pin Share
Fara comentarii

Adauga un comentariu: