O altfel de inteligenta - Specialist in coaching - life, career & business coaching
15416
post-template-default,single,single-post,postid-15416,single-format-standard,sfsi_plus_actvite_theme_default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

O altfel de inteligenta

O altfel de inteligenta

Stau prost cu comunicarea în relația de cuplu și tot studiez această necunoscută. Combinat cu conștientizarea și învățarea, în procesele mele descopăr ce vreau și cum pot reuși să depășesc aceste praguri. 

Las aici o metodă de comunicare, cu foarte multe adevăruri, în care tu iți dorești acest lucru și persoana de lângă tine consideri că nu vrea sau nu este conștientă de importanța ei. O educație, a ta, de a obține ceea ce îți dorești.  

Dacă mi-ai vorbi, am atâtea să-ți spun. 

Procesele de coaching sau de terapie sunt uimitoare, poate și tu odată apelezi la asta, dar numai dacă tu accepți aceste lucruri și nu esti presat sau obligat de „forțe” exterioare.  

Fii blând cu tine sau fii blând cu cel care crezi că are nevoie de aceste procese, practicând o altfel de inteligență.  

Mai exact:

Nu îți recomand să aduci discuții dese cu referire la nevoia de comunicare ale partenerului pentru menținerea relației. Fă să se întâmple, comunică ceva cu el care vrea să asculte și să audă…și treptat apare obișnuința cu direcție către plăcere, mai ales dacă are sentimente fața de tine.

 Este ca și cum îți dorești să fii ținută în brațe și te așezi în poala lui fără ca el sa își dea seama că asta este intenția ta. Odată ce ești acolo câteva secunde se creează conectarea corpurilor, apoi a sufletelor, iar restul vine de la sine.

 Avem nevoie de „trucuri” pentru obișnuința lucrurilor pe care ni le dorim și cu această ocazie nu mai avem frustrări și nu mai suntem la butoane.

 Dacă nu sunt eu însumi, atunci cine să fie în locul meu? Și dacă nu trăiesc pentru mine însumi, atunci cine va trăi pentru mine?

 Totul dintr-o parcare! Am zis când am o trăire/emoție voi trage pe dreapta și o voi arunca în rubrica de notițe a telefonului și apoi o împărtășesc cu tine.

 

Îți mulțumesc pentru călătoria cu mine.

O zi minunată, ca tine, cititorule.

Dacă iți place ce citesti, impărtăseste-le si prietenilor:
Pin Share
Fara comentarii

Adauga un comentariu: