IUBIREA MEA DE SINE - Specialist in coaching - life, career & business coaching
15397
post-template-default,single,single-post,postid-15397,single-format-standard,sfsi_plus_actvite_theme_default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

IUBIREA MEA DE SINE

IUBIREA MEA DE SINE

Fiecare dintre noi căutăm momentele de liniște, alții nu se stresează pentru că sunt stresați oricum, că nu cred că există această liniște, așa este normal, așa este viața.

Eu nu mai fac parte din categoria care crede că așa sunt lucrurile, așa este! Am momente de neliniște și îmi doresc liniștea.

Liniștea o descoperi când te cunoaște pe tine, când știi de unde vine durerea, bucuria, frica, fericirea, teama și neputința.

Ești cu tine când ai o neliniște și vrei să vezi/simți ce emoții te bântuie și mai mult să le și recunoști.

Nu te înțelegi pe tine dacă nu ai o traiectorie, un obiectiv pentru cunoașterea ta.

Eu am gândit niște etape pentru cunoașterea mea:

– ACCEPTAREA TA

– IEȘIREA DIN CONFORT

– CONȘTIENTIZAREA ȘI ÎNVĂȚAREA

– ACȚIUNEA

Chiar dacă am gândit aceste etape și sunt puse într-o ordine cronologică, nu înseamnă că „ACCEPTAREA” începe de mâine.  Este o muncă de titan până la acest pas. Tu crezi  că ești bine și dai crezare la ce se întâmplă cu tine, că este totul normal.

Prima etapă o consider cea mai grea, pentru că este decisivă, ori te descoperi… ori nu.

Dacă alegi să rămâi acolo nu ai cum să realizezi ce este după și trăiești în această necunoaștere. Este normalitatea ta și este ok, ca și adevărul, adevărul tău.

Toate aceste capitole structurate reprezintă pentru mine cunoașterea mea și dezvoltarea iubirii de sine.

IEȘIREA DIN CONFORT pentru mine înseamnă să fac ceea ce nu vreau să fac. Nu vreau să fac pentru că am niște credințe limitative și cu cât le încalc descopăr că sunt mai bine, ca de exemplu: ies în oraș când sunt sunat și plouă, mă trezesc mult mai de dimineață, citesc în fiecare zi 10 pagini (nu îmi plăcea să citesc), fac meditații (nu eram adeptul), ascult muzică de relaxare, nu mai sunt pe canapea cu telecomanda în mână… și pot da o grămadă de exemple.

Nu mai vreau acest confort pentru că nu este confort.

Ce ador cel mai mult la acest capitol: principiile mele de o viață s-au dus pe apa sâmbetei și fac legătură automat cu urmatoarea etapă de CONȘTIENTIZARE ȘI ÎNVĂȚARE.

Am conștientizat că principiile mele de viață nu se asociază cu valorile mele ca om. Da, foarte ciudat, să parcurgi o parte bună din viață și să realizezi că nu este chiar așa de sigură siguranța ta.

În această etapă hrănești toți porii tăi, în special creierul care se poate dezvolta până la moarte, atâta timp cât îl exciți. Este etapa unde deja șlefuiești eu-ul tău și îl ridici la cel mai înalt rang.

Aici avem un sac fără fund, cunoașterea și învățarea fără limite.

Când descoperi cât de frumos este totul simți nevoia să evadezi, să împărtășești și automat treci la „ACȚIUNE „.

Oferi din ceea ce ai, cu iubire.

Dacă iți place ce citesti, impărtăseste-le si prietenilor:
Pin Share
Fara comentarii

Adauga un comentariu: