Iertarea ta și iubirea celor din jur - Specialist in coaching - life, career & business coaching
15372
post-template-default,single,single-post,postid-15372,single-format-standard,sfsi_plus_actvite_theme_default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Iertarea ta și iubirea celor din jur

Iertarea ta și iubirea celor din jur

Tot ceea ce scriu despre mine, ce mi s-a întâmplat mie și prin ceea ce trec, simt că este vindecarea mea.

Conștientizez că orice situație pe care o aduc iar în vizor îmi dă starea care era atunci cu tot caldarâmul ei de emoții, plăcute sau neplăcute. Este ca atunci când ai fost fugărit de un câine, te caci pe tine de frică și începi să suni o cârcă de lume să le povestești pățania.  Tu nu faci altceva decât să retrăiești acea emoție neplăcută și nu recomand acest lucru.

Oare când vorbim despre o despărțire putem să revenim asupra ei? Ne face bine?

Fiecare dintre noi este un cobai, cu toate cărțile citite, stăm neputincioși în fața faptelor trăite și reacționăm cu tot maldărul de trecuturi.

Am trăit această neputință, sunt vai de steaua mea când vorbesc de emoții, toată școala mea și funcții dobândite se scurg în râpă.

Avem nevoie de vindecare după fiecare relație, cât durează ea, asta este, vedem/simțim. Dar cel mai important aspect este cum pleci de acolo.

Fă-ți timp pentru tine la ultima întâlnire cu ea/el, cald și blând.  Dacă unul dintre voi nu mai poate să ducă sacul celor doi, acceptă-ți soarta. Este un ritm normal în care dezvoltarea de sine atinge cote maxime.

Pune-i întrebările care te frustrează și care îți aduc neliniști, indiferent de durerea răspunsurilor. Asumă-ți propriile emoții! Declară-i iubire dacă asta simți, plângi dacă asta meriți, șterge-ți lacrimile și pleacă împăcat. 

Vindecarea vine din interior, totul vine din interior.

Frustrările și dorul de acea persoană te bântuie în următoarea perioadă. Dacă nu ți-ai reglat frustrările în ultima discuție rămâi cu rană nevindecată. Cu dorul trăiești mai bine, te mai uiți la o poză, mai derulezi niște amintiri frumoase și inima ta este mereu deschisă spre iertare.

Iertarea ta și iubirea celor din jur.

 

Amin

Dacă iți place ce citesti, impărtăseste-le si prietenilor:
Pin Share
Fara comentarii

Adauga un comentariu: