A 2-A SANSA - Specialist in coaching - life, career & business coaching
15436
post-template-default,single,single-post,postid-15436,single-format-standard,sfsi_plus_actvite_theme_default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

A 2-A SANSA

A 2-A SANSA

PARTEA  I

 

Credeți în asa ceva?

Dacă practici întâlniri cu specialiști te lovesti numai de întrebări și te caci pe tine să răspunzi. Este și motivul pentru care ne este frică să ne punem noi întrebările și să răspundem. Sau poate răspundem, dar sigur apare și justificarea răspunsului pe care nu ni-l dorim.

Să revenim la a-2 a șansă!

Fac referire la despărțirea dintr-o relație de cuplu și împăcare.

O trăire nu prea plăcută în care suferința îți mănâncă organele. Mintea ta te ține într-o continuă gardă, judecățile fac canal între minte și inimă. Ești mereu în mocirlă și încerci nimic, pentru că nu ești în stare de nimic, pentru că ești nimic, până când nimicul va însemna ceva.

Acesată înmormântare transformată în doliu în următoarea perioadă. Aici vorbesc de vindecarea ta sau perioada de doliu.

Dacă nu ai această etapă și nu o trăiești nu poți să treci mai departe. Poți, dar rănile formate îți vor declanșa vulcanul la următorul moment semnificativ, adică faci curățenie cât să se vadă bine, ascunzând sub preș mizeria.

A 2-a șansă o poți avea, există, dacă iubirea nu este consumatâ. Adică mai există un sâmbure de iubire acolo care poate fi înflorit.

În toată această perioadă de despărțire trebuie să lucrezi la tine și la lucrurile care ți s-au declanșat. Să vezi ce ai pățit, în ce stadiu te afli, ce s-a declanșat. Este clar că, copilul tău interior s-a supărat, sau mai bine zis a fost rănit.

Fiecare parte din această ecuație (cuplul) are nevoie de schimbare și revenire emoțională.

Se întâmplă chiar dacă există iubire să apară despărțire când copilul interior este supărat. La el este simplu, își ia jucăriile și pleacă.

Ruptura duce la educația copilului interior. Se pare că ajută această ruptură să conștientizezi maturitatea ta și dacă iubești cu adevărat acea persoană încep lucrurile să se aranjeze, atât în corp cât și în minte.

Nu există a 2-a șansă dacă nu se lucrează în parte. Această șansă o poți avea dacă ești un alt om din punct de vedere emoțional.

Prima întâlnire la a 2-a șansă este la fel de emoționantă ca prima ta șansă dacă schimbările emoționale sunt diferite.

Educația emoțională care ți-ai dobândit-o în perioada de doliu devine fundația clădirii voastre.

A 2-a șansă este prima realizare a ta în asumare și cunoașterea mai profundă a ta și a lui.

Nu este ușor, dar această asumare este mai bună decât numai un simplu atașament către altcineva.

 

Muncește la ce îți doresti și simți, nu la ce ți se oferă și crezi că este necesar.

Dacă iți place ce citesti, impărtăseste-le si prietenilor:
Pin Share
Fara comentarii

Adauga un comentariu: