A 2-A SANSA - Specialist in coaching - life, career & business coaching
15439
post-template-default,single,single-post,postid-15439,single-format-standard,sfsi_plus_actvite_theme_default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

A 2-A SANSA

A 2-A SANSA

Partea II

 

Când vorbesc de a 2-a șansă, nu vorbesc de șansa care o dă ea sau el, vorbesc despre șansa relației noastre, de munca depusă de ambele părți. Nu suntem la un concurs pentru a conta cine acorda această șansă.

Relația este distanța pe care o parcurgem împreună și fiecare a venit din direcția lui, cu bagajul lui încărcat de pietre, frustrări, traume și neajunsuri.

În momentul în care alegi această direcție, a 2-a șansă, mai ajuți partenerul să îi mai cari bagajele,  să poți să-ți dai seama de greutatea lui și să-l poti înțelege.

Odată ce accepți a 2-a șansă, să te aștepți să întâmpini momente mai grele, dar conștiente, în care mereu ești în gardă.

Fiecare întâlnire pe care o ai este un câmp de luptă, fiecare vine cu armata lui. Creierul este pregătit pentru că urmează să te întâlnești cu pericolul.

Vorbim aici de un conflict interior,  inimă și minte, cu care ne luptăm în astfel de situații.

Acest conflict trebuie conștientizat, eu l-am conștientizat în formarea mea în NLP (Programare Neuro-Lingvistică) pe care o finalnalizez în August, conflict pe care noi îl considerăm un pericol.

Fiecare intenție pe care o are mintea și inima este aceeași, ne vrea binele. Dacă ai o discuție cu cele doua părți, vei descoperi că au elemente comune, de bine pentru tine.

„Adică un val mic se lovește de un val mai mare, dar sunt în aceași apă, doar că au avut curenți diferiți”

Ideea este că munca este diferită în acest moment, mult mai conștientă și asumată. Este clar că dacă ai ales să te arunci, cam ai tot ce îți trebuie la tine și automat resurse.

Conștientizez că în această etapă, se bat copiii noștri interiori, se băteau și în prima dar nu identificam copiii noștri încărcați de trecut și răni nevidecate, trecutul nostru.

Descopăr ca bărbat cât de puțini suntem care cunoaștem aceste bagaje care ne declanșează.

Nu există a 2-a șansă dacă nu este o muncă individuală. Dacă există, această muncă apare la întâlnirile din seria 2.

Dacă cineva îți declanșează butoane este clar că îți place de acea persoană și există iubire, pentru că sufletul tău este deschis.

Eu propun să investim în astfel de momente, în noi. Să lucrăm cu noi ca să fim bine în doi și să conștientizăm ce se întâmplă în jur.

Iubirea apare, este adusă în jurul tău, universul lucrează, fii atent și acționează.

Dacă nu avem cunoașterea noastră nu putem înțelege nevoia celui iubit.

Mi-e frică, ne este firică, dar frica în majoritatea cazurilor ne este aliat.

Curajul este supremația.

Mulțumesc mie, că am putut să scriu așa ceva. Aceasta scriere mă conștientizează să ajut inima și mintea, acest conflict interior.

Mă iubesc pe mine și pe acest copil interior.

 

Amin

 

 

Dacă iți place ce citesti, impărtăseste-le si prietenilor:
Pin Share
Fara comentarii

Adauga un comentariu: